» Nieuws Archief
Hieronder zijn eerdere nieuwsberichten met betrekking tot Mylène op chronologische volgorde te vinden

Life and Coocking
De voorbereidingen voor het nieuwe theater seizoen. Om iedereen een voorproefje te geven, zullen Mylène, Lone van Roosendaal en Anoek van Nes een liedje uit Mamma Mia in Life&Coocking zingen.
Aanstaande zondag 10 mei op RTL4, mis het niet!

Vergeet het niet!!!
Ik wil graag elke mylène fan of andere toevallige voorbijgangers die dit lezen: een spetterend en muzikaal 2009 toewensen! Dat dromen mogen worden gemaakt of mogen uitkomen.

Vanavond is het zover. VERGEET HET NIET!!
Op Nederland 1, 19.30 uur de eerste aflevering van Gebak van krul. Ben je nu al enthousiast of wil je gewoon graag meer informatie over lezen, kijk dan nu op de site.

En vlak na kerst (27-12-2008) stond Mylène in de volkskrant met een interview over... Mylène. Ik heb het ingescand, hopelijk kunnen jullie het lezen.
Veel kijk plezier de komende 8 zaterdagen met Mylène op TV en tot snel in de theaters!!

Van 2008 op naar 2009
Het is bijna kerst met niet snel daarna het knallende feest oud&nieuw.
2008 was een mooi jaar voor Mylène en 2009 gaat ook knallend beginnen. Laten we beginnen met een update over Ciske de Rat. In januari neemt Mariska van Kolk weer haar rol terug over, maar Mylène is gevraagd om de rol te spelen wanneer Mariska vrije dagen heeft. Dus heb je Mylène nog niet zien schitteren?? Jouw kansen zijn nog niet bekeken!

En op zaterdagavond 3 januari om 19.30 uur op Nederland 1 start de comedyserie 'Gebak van Krul' met in de hoofdrollen Mylène d'Anjou, Henk Poort, Céline Purcell, Dorien Haan en Ara Halici.
Dus aan iedereen: 'zet het in de agenda's en zeg het voort'. Want kijk naar de foto, zo’n serie wil je toch niet missen!!

Voor alle mylène-fans een paar héérlijke feestdagen gewenst en een theatraal en muzikaal 2009!!

09-07-2008 BIG NEWS
Voor wie zich al afvroeg wat Mylène komend seizoen zou gaan doen in de theaters en wanneer zij te bewonderen is, hier het antwoord:

Mylène speelt komend seizoen de rol van 'tante jans' in de van-de-ende-musical Ciske de Rat!!
Enkele weken geleden zijn de opnamens voor de komedieserie 'Gebak van Krul' afgerond en afgelopen dinsdag is Mylène begonnen met de repetities voor Ciske!
Vanaf 13 augustus zal zij deze rol op de planken brengen. De specifieke speellijst van de musical, met de dagen dat Mylène te bewonderen is, zal binnenkort op de site verschijnen. Dus houd deze site goed in de gaten!

Namens de Fansite: Mylène, Gefeliciteerd !


Mylène in RTLboulevard!!
Mylène is momenteel nog steeds druk bezig met de opnamens van 'Gebak van Krul'. Een nieuwe komedie van de VARA.

RTLboulevard is langsgekomen bij de opnamens. Woensdag 18 juni hebben ze de reportage uitgezonden. Bekijk Mylène in haar mooie outfit.

Mylène in nieuwe komedie van de VARA
In mei zijn de opnamens gestart van 'Gebak van Krul', een nieuwe, achtdelige muzikale comedyserie, die begin 2009 bij de VARA te zien zal zijn. De hoofdrollen in 'Gebak van Krul' worden gespeeld door musical- en operazanger Henk Poort, cabaretière/actrice Mylene d'Anjou en de musicalzangeressen Céline Purcell en Dorien Haan. De liedteksten en de muziek zijn van Theo Nijland, uitgevoerd door het Metropole Orkest. 'Gebak van Krul' wordt geschreven door Haye van der Heyden (Kinderen Geen Bezwaar, In de Vlaamsche Pot, Kees&Co).
'Gebak van Krul' speelt zich af in een ouderwetse banketbakkerij in het hartje van de Jordaan. Daar heerst, naast de spreekwoordelijke Amsterdamse gezelligheid, ook de wil om iets van de multiculturele samenleving te maken. Baas van de banketbakkerij is Henk Krul (Henk Poort), een talentloze man die de macht heeft om geen enkele andere reden dan dat hij nou eenmaal de eigenaar is. Hij moet voortdurend opboksen tegen zijn tien minuten oudere tweelingbroer Herman (een dubbelrol van Henk Poort), die schuin aan de overkant een supermarkt runt en klaar staat om de zaak van Henk over te nemen. Henk en zijn vrouw Karin (Mylene d'Anjou) hebben twee dochters, Charlotte (Céline Purcell) en Dora (Dorien Haan). In de keuken staat de Turkse, ambitieuze Toros (Ara Halici), die zijn ploegje jonge bakkers vaardig aanstuurt. En tot slot is er Mosje (Oren Schrijver), een op de zolderkamer wonende joodse student die de politiek in wil, maar te lui is om er iets voor te doen.

Mylène zingt in het muziekcafé
Zaterdag 23 februari zal Mylène, samen met Ellen Evers, 3 nummer te gehore brengen in het programma TROS Muziekcafé op radio 2 tussen 16.00 en 18.00.
Tros Muziekcafé wordt live uitgezonden vanuit Studio Plantage (naast Artis) in Amsterdam, voor wie dit optreden live wil meemaken.
De repetities zijn voor de voorstelling 'The world goes Round' zijn ondertussen al enige tijd in volle gang. Komende zaterdag zullen Myléne en Ellen voor het eerst enkele nummers zingen voor publiek.

Recensies The world goes round UPDATE

10 maart was de premiere van de voorstelling The world goes round. Er is veel aandacht aan geschonken en veel over geschreven. Hieronder zijn citaten uit de verschillende recensies te lezen. Voor de volledige artikelen ga naar www.worldgoesround.nl

De voorstelling is nog tot en met 10 mei te bewonderen in theaters door het gehele land!

Beroemd Broadway-repertoire met zorg en fantastie gebracht

"Een elegante voorstelling, met vijf gerenommeerde zangsolisten en vijf muzikanten die geregeld de spetterende sfeer van een musicalorkest benaderen."

"Mylène d'Anjou beschikt over de ideale broadway-strot voor de schwung van de titelsong en de dramatiek van Maybe this time (het Liza Minnelli-nummer uit Cabaret), maar maakt ook indruk met de ingehouden spanning van het verdrietige My coloring book (bekend van Barbra Streisand)."

"Ellen Evers, Laura Vlasblom, Tony Neef en Jon van Eerd doen echter nauwelijks voor haar onder."

"In de stijlvolle enscenering van Martin Michel vormen ze een hecht ensemble dat ook als 'vocal group' welluidend werkt. Met een gesyncopeerd 'Life is a cabaret' als verrassende finale."

dinsdag 11 maart 2008 NRC, door Henk van Gelder.

Topvoorstelling

"Een Amerikaans collectief bedacht voor Broadway het concept voor een songbook en in Nederland beschikken we tegenwoordig over de kwaliteit en de allure om een wereldidee om te zetten in een wereldvoorstelling."

"Alles klopt. De zetting en de uitwerking van sprankelende geestige vondsten veroorzaken dat een lied nét iets anders klinkt dan je eerder hebt gehoord had. Daardoor trekken ze je onweertaanbaar via flarden humor naar verstilde bewogenheid."

"Deze vijf zijn onvervangbaar goed."

"De manier waarop Mylène d'Anjou de avond openbreekt zet de toon en schept ruimte voor de vraag waarom we haar niet regelmatig in musicals aantreffen."

maandag 31 maart; Dagblad van het noorden, door Jacques J. d'Ancona

recensie the world goes round

"De castleden staan stuk voor stuk voor kwaliteit. (...) Mylene d’Anjou is misschien de onbekendste van de cast, maar weet met haar wat rauwere stem de groepsstem goed aan te vullen."

"The world goes ‘round is puur, geestig, ontroerend, herkenning en is theater zoals het ooit bedacht is."

dinsdag 11 maart, www.sentimento.nl

Vriendelijke Broadwayliedjesshow

"De muziek en de zang zijn technisch van hoogstaande kwaliteit."

"...en Mylène d'Anjou vertolkt met haar diepe stem fraai 'My colouring book'."

De Telegraaf

Repetities zijn begonnen
Mylène is samen met Jon van Eerd, Tony Neef, Ellen Evers en Laura Vlasblom begonnen met de repetities van The World Goes Round. Dat betekent veel teksten en muziek oefenen, maar daarnaast is iedereen ook hard aan het trainen op de rolschaatsen. Één van de nummers zal namelijk op rolletjes moeten verlopen.
29 Februari zal dit voor het eerst te bewonderen zijn. Op 10 maart zal deze voorstelling in première gaan in het theater Fortis Theater a/d Schie, in Schiedam.
Dus ben je benieuwd naar de vertolking van de liedjes van John Kander en Fred Ebb en naar hoe Mylène het afbrengt op de rolschaatsen? Kijk dan snel onder 'agenda' in welk theater in uw buurt de voorstelling wordt gespeeld!

Leuke nieuwtjes
Het jubileum Andermans Veren, van afgelopen zondag, was een groot succes. Zo werd ze voor haar verjaardag En heeft zij natuurlijk ook haar liedjes gezongen. Ben je nu erg benieuwd hoe geslaagd? Ga dan snel naar de twee sites, die te vinden zijn onderaan dit bericht en kijk hoe Mylene werd toegezongen door de zaal en hoe zij zelf vier nummers heeft gezongen.

En heb je nog steeds geen genoeg van Mylène? Kijk dan vanmiddag 17.45 naar Nederland 2 'Zomaar Kunst', waar Mylène vertelt over de kunst die in haar huis hangt. In dit programma zal haar dochter Marie haar debuut maken op de arm van moeders.


Seizoen 2007-2008
Het is nu zomervakantie, maar vanaf begin september zal Mylène weer in de theaters te vinden zijn. Mylène heeft 2 grote projecten voor komend seizoen op de planning staan. De eerste maanden zal ze in het theater te bewonderen zijn met haar solo programma van afgelopen seizoen: Niet van Gisteren.
Vanaf februari is Mylène te vinden in een compleet nieuwe voorstelling, samen met Jon van Eerd, Tony Neef, Ellen Evers en Laura Vlasblom, genaamd: The World Goes Round. Een theatershow dat een mix van onbekende songs en evergreens uit de musicals ‘Cabaret’, ‘Chicago’, ‘New York, New York’ en ‘Kiss of the Spiderwoman’ bezit. Geschreven door John Kander en Fred Ebb, misschien niet het bekendste songwriterteam van Amerika, wel een van de succesvolste.
Meer informatie is te vinden op de site www.theworldgoesround.nl.
De speellijsten van beide voorstellingen zijn te vinden onder de 'Agenda'

Andermans Veren bestaat 15 jaar
...en dat moet gevierd worden.
Daarom is er zondag a.s. een jubileum uitzending op radio 2 van 18.00 tot 23.00 uur.
De uitzending komt live uit het Spant, Bussum. Maar alle kaartjes zijn al uitverkocht.
Zondag Het belooft een bijzondere avond te worden vol speciale gasten, fragmenten uit de oude doos en unieke optredens van o.a.
Kees Torn (winnaar Poelifinario 2007), Hans Dorrestijn en Martin van Dijk, Jeroen van Merwijk, Jenny Arean en vele anderen.
Ook Mylène d'Anjou zal hier zondag, op haar eigen verjaardag, optreden.
Dus was je te laat voor een kaartje? Luister dan naar Radio 2 of ga naar http://www.avro.nl/radio/programmas%5Fa%2Dz/andermans%5Fveren/
en bekijk de uitzending!

Laatste kans!
De solo voorstelling van Mylene, 'Niet van Gisteren' loopt nu bijna tot zijn eind. Mylene heeft nog 1 voorstelling te gaan, voordat ze met de voorbereidingen van The World goed Round begint.
Voor degene die nog graag de voorstelling ' Niet van Gister', wees snel. 21 December speelt ze het voor het laatst in het theater De voorste venne in Drunen.
Vanaf 4 maart 2008 staat ze met haar collega's in de voorstelling The world goes Round in de theaters.
Mis het niet!

Hommage aan Conny Vandenbos
Op zondag 2 december 2007 om 14.30 uur zal er een Hommage aan Conny Vandenbos in de Meervaart, Amsterdam, plaatsvinden. Hier zullen vele artiesten aan meewerken, zoals Benny Neyman, Gregor Bak, Mylou Frencken, Saskia&Serge en vele andere. Ook Mylène zal hier een nummer van Conny Vandenbos ter gehore brengen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de Meervaart: http://www.meervaart.nl/theater/. Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar de site www.connyvandenbos.com.

03-02-07 Mylène is moeder!
Op dinsdag 23 januari om half 10 's avonds is Mylène bevallen van een dochter! Mylène en vriend noemen de baby Marie Amel, en Amel is Arabisch voor hoop.
Namens de voltallige fansite (dat ben ik dus): Heeeel veel succes, liefde en plezier toegewenst!

24-11-06 Première "Niet van gisteren"
Vanavond gaat Mylène d'Anjou in première met haar nieuwe voorstelling "Niet van gisteren"! Na een tijdje try-outen beloofd het een hele mooie avond te worden...
Wilt u hier bijzijn?

Stuur dan een mail naar vrijkaarten@harrykies.nl ovv "Actie Mylène".
U kunt dan voor slechts 5 EURO deze voorstelling bekijken!

Première Mylène d'Anjou
Vrijdag 24 november
Aanvang 20.15 uur
Schouwburg de Meerse, Hoofddorp

Zonder tegenbericht liggen de kaarten voor u klaar bij de kassa, u kunt ze dan direct betalen.
De kaarten svp 3 kwartier voor aanvang ophalen.

We wensen Mylène heel veel succes vanavond!

18-11-06- Mylène op de radio
Morgen, zondag 19 november, is Mylène te beluisteren op de radio. Ze komt in het programma "Circus Jeroen Bosch" (voorheen "Uitgelicht") vertellen over haar nieuwe voorstelling "Niet van Gisteren" die komende vrijdag in première gaat in Hoofddorp.
Circus Jeroen Bosch
zondag 19 november 20.00u tot 23.00u Radio 2, 92.8 FM

21-10-06- Leuk nieuws
Weer eens een nieuwsbericht op deze site! Dat alleen al is leuk nieuws.
De try-outs van Mylène's nieuwe voorstelling "Niet van gisteren" zijn alweer een tijdje begonnen, en die mensen die daar al zijn geweest zal het niet zijn ontgaan...

Mylène is ruim 5 maanden zwanger! Ze is 22 januari uitgerekent, en zal begin december haar tour door het land onderbreken. Als alles goed gaat pakt ze het begin mei weer op, en volgend theaterseizoen gaat "Niet van gisteren" in reprise.
De première op 24 november in Theater de Meerse in Hoofddorp gaat naar alle waarschijnlijkheid gewoon door.
Er zijn nog kaarten! http://www.demeerse.nl

Voor alle felicitaties verwijzen wij u door naar ons mooie gastenboek :-)
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Aantal bezoekers

  • Er zijn vanaf 5 januari 2004 ruim 32.000 bezoekers geweest op deze site! Op naar de 100000 bezoekers!

Wie is er op de site?